_MG_8384.JPG

 

Als kunsthistoricus van origine heb ik - Klaartje Sluijs - een geoefend oog voor compositie, licht en detail. Op pad met mijn camera breng ik alledaagse zaken ongekunsteld in beeld. Heel soms fotografeer ik mensen. Vaker zijn plekken en spullen onderwerp van mijn werk. Gevangen in klein of juist flink formaat maak ik het gewone bijzonder. 

Werk in XS-formaat

Intieme series in een gelimiteerde oplage van 10. De beelden onderling versterken elkaar maar staan tevens op zichzelf, en zijn los te koop. Genummerde fotoafdrukken (Ilford z/w) op alu-Dibond in galerie artbox met geïntegreerd ophangsysteem. Door een subtiele schaduwvoeg tussen de foto en de artbox lijkt het werk te zweven.

Werk in XL-formaat

Wandvullend werk in een gelimiteerde oplage van 5. Genummerde afdrukken op HD metal. Ultradunne aluminium plaat, aan de achterzijde voorzien van een ijzersterke ophangrails. Afdruk in galerielijst of fotoafdruk op alu-Dibond in aluminium artbox op aanvraag.

Elk werk wordt veilig en verzekerd thuis geleverd, met een gesigneerd echtheidscertificaat dat is voorzien van een afbeelding van het fotowerk, de specificaties en het betreffende oplagenummer. Is een werk uitverkocht? Dan worden er geen nieuwe afdrukken van de foto gemaakt.