HUISPORTRETTEN

 

Chapter48 is gespecialiseerd in het vastleggen van de eigen sfeer van een ruimte. Niet gestyled en zonder optische trucs. Wel zorgvuldig belicht en met aandacht voor perspectief, compositie en detail. Het resultaat van deze werkwijze is altijd een vertrouwd plaatje.

 

Voor particulieren

Sta je op het punt van verhuizen? Of zoek je en bijzonder familiecadeau? Chapter48 maakt huisportretten in opdracht. Zorgvuldig samengestelde fotoboeken die het eigen karakter van een huis trefzeker in beeld brengen. Het fotograferen van een gezinshuis duurt ongeveer een dag, afhankelijk van persoonlijke wensen. De focus en beeldselectie vinden plaats in nauw overleg.

‚Äč

Na samenstelling wordt het huisportret gedrukt op hoogwaardig papier dat de foto’s optimaal tot hun recht laat komen. De huisportretten van Chapter48 worden geleverd met een linnen hardcover voorzien van een bedrukte boekomslag. Prijzen zijn afhankelijk van het formaat, het aantal pagina’s en de oplage.

 

Voor bedrijven

Professionele interieurfoto's zijn belangrijk voor wie zijn bedrijf of project onder de aandacht wil brengen. Chapter48 brengt jouw interieurontwerp, winkel, horecazaak, atelier etc. uitnodigend in beeld. Ongekunsteld en met oog voor detail.

  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel